Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

4500 pachete de țigări urmau să ajungă ilegal în România

31 oct. 2014,, 17:15   Societate
3268 0
Foto: gov.md
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Frăsinești au depistat și ridicat, în urma unor acțiuni de combatere a contrabandei cu produse de tutungerie, aproximativ 4500 pachete de țigări de diferite mărci comerciale. Marfa urma să fie transportată peste frontiera verde cu scopul de a fi comercializată în țările din Uniunea Europeană.

La data de 30 octombrie, în jurul la orei 19.20 în baza unor informații, pe malul râului Prut, în proximitatea localității Măcărești, inspectorii de frontieră au identificat un tânăr care nu-și justifica prezența și care declaraseră inițial că își așteaptă prietenii.

În urma discuțiilor purtate cu bărbatul în vîrstă de 24 de ani, originar din orașul Ungheni precum și a cercetării împrejurimilor, polițiștii de frontieră au depistat 4 colete voluminoase care conțineau 3746 pachete de țigări marca „Plugarul” și 720 marca „Rothmans” ulterior fiind găsită și o barcă gonflabilă, 2 vâsle, o pompă și o funie.

La fel, ofițerii de investigație ai Poliției de Frontieră au depistat că în activitata ilegală este implicat și un inspector de frontieră, pe marginea acestui caz demarându-se o anchetă internă pentru stabilirea circumstanțelor exacte. Cât privește bărbatul, acesta a fost reținut, bunurile ridicate în vederea realizării unei anchete obiective și aplicării sancțiunilor stabilite de lege.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?