X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Primarul capitalei: Evident că nu-i căută pe părinții mei, ci pe mine

31 oct. 2014,, 16:05   Politică
5420 4
Foto: point.md
Dorin Chirtoacă susține că perchezițiile organizate astăzi la domiciliul părinților săi fac parte dintr-un joc politic murdar, în care au fost utilizare resursele administrative. Primarul a dezvăluit presei cîteva detalii despre dosarul intentat de poliție pe faptul evaziunii fiscală, în care sînt vizate rudele sale, informează NOI.md.

Potrivit lui Chirtoacă, polițiștii au căutat în locuința părinților documente care să ateste implicarea firmei deținute de familia sa în anumite acțiuni ilegale. Este vorba de dovezi privind presupuse tranzacții dubioase efectuate cu un alt agent economic.

„Evident că ei nu-i caută pe părinții mei, nu-l caută pe fratele meu. Evident că mă căuta pe mine. Este o încercare murdară după nivelul și mintea lor de a discredita activitatea mea, familia mea. Au fost folosite în mod abuzivă a resursele administrative, pentru că acel minister activează la comandă politică, și o spun chiar oamenii din acel minister. Bine ar fi să vină la mine, dar să nu meargă peste părinții mei, care sînt în vîrstă și nu trebuie implicați în jocuri politice murdare”, a comentat Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?