Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Moldova va găzdui în premieră Campionatul Mondial de Powerlifting

31 oct. 2014,, 13:45   Sport
4275 0
Foto: gymblog.ru
În Republica Moldova se va desfășura în premieră Campionatul Mondial de Triatlon Forță. Competiția este organizată sub egida Federației Internaționale de Powerlifting, care promovează sportul fără dopaj, relatează NOI.md cu referire la sporter.md.

Campionatul va avea loc în perioada 1-2 noiembrie în incinta teatrului „Ginta Latină” din Chișinău (startul la ora 10.00).

În prima zi a turneului va avea loc ceremonia de deschidere și competițiile la categoria „un-equipped”, la care participă cel mai mare număr de sportivi. În a doua zi a campionatului sportivii vor concura la categoria „equipped”. La competiție vor participa peste 200 de sportivi din 14 țări.

Duminică, 2 noiembrie, după încheierea competițiilor va avea loc ceremonia de premiere a învingătorilor și un program festiv. Intrarea la turneu va fi liberă.
Federația moldovenească de profil își pune mari speranțe în sportivii din Moldova. În prezent, naționala Moldovei de powerlifting ocupă locul patru din cele 20 de țări membre ale WDFRF.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?