X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Trombiţchi: viceministrul este demis pentru combaterea corupţiei

29 oct. 2014,, 10:30   Societate
4629 0
Foto: newsmoldova.ru
„Tocmai am aflat că noul viceministru al Ecologiei, Dorin Duşciac, urmează să fie demis în cadrul şedinţei Guvernului. Acest fapt vorbeşte de la sine”, a scris pe reţele de socializare ex-deputatul Parlamentului, ecologul Ilia Trombiţchi.

Expertul a menţionat că îi cunoaște bine pe toţi şefii ai Ministerului Ecologiei în ultimii 23 de ani. „Dorin este un tînăr savant sosit recent din Franţa, care imediat a început să lupte cu corupţia în domeniul resurselor naturale şi a declarat că atît timp cît el se va deţine această funcţie, va urmări cu stricteţe respectarea legislaţiei în domeniul ecologiei. Şi nu doar a vorbit, ci şi a trecut la fapte! Deşi eu nu îi împărățesc viziunile politice, totuşi faţă de corupţie avem aceeaşi atitudine negativă. Noi, asociaţiile ştiinţifice de producţie, îndată am resimţit asistenţa reală în sfera, în care pînă atunci real nu aveai pe cine să contezi”.

Potrivit lui Trombiţchi, Dorin Duşciac în mod serios s-a apucat de problema ce ţine de extracţia nisipului şi pietrişului din Nistru şi Prut. Drept urmare, el este persecutat.

„Eu sînt martorul ameninţărilor lansate în adresa lui de către Ministerul Transporturilor. Se pare că ameninţările nu au fost deşarte. Iat-o adevărata faţă a actualei guvernări, pentru care corupţia este o parte indispensabilă şi orice necorespundere cu ea este pedepsită imediat. La fel ca şi în orice grupare criminală, organizată! Această ticăloșie trebuie oprită! Dorin va reveni în Franţa şi va activa ca şi înainte, iar noi vom rămînea cu gruparea noastră criminală la putere şi ea nu va admite nici o integrare europeană!”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?