X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Filat: Sper că Moldova va urma exemplul Ucrainei

27 oct. 2014,, 13:50   Politică
2858 6
Foto: trm.md
“Datele preliminare ale scrutinului parlamentar din 26 octombrie arată că partidele proeuropene din Ucraina au obţinut o majoritate clară şi au trimis comunismul la gunoi”. Astfel a comentat liderul PLDM, Vlad Filat, rezultatele preventive ale scrutinului parlamentar din statul vecin, informează NOI.md.

Potrivit politicianului, alegerea ucrainenilor este extrem de importantă pentru regiunea din care face parte și Republica Moldova. Acesta și-a exprimat speranța că la alegerile din 30 noiembrie, cetățenii moldoveni va urma exemplul poporului ucrainean.

“Vecinii şi prietenii noştri ucraineni au demonstrat încă o dată că există o singură cale de dezvoltare în regiunea noastră, calea europeană. Sper că această majoritate va fi capabilă să asigure pacea şi stabilitatea politică, integritatea teritorială a ţării, efectuarea reformelor necesare şi implementarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană. Îi felicit pe ucraineni cu alegerea reuşită pe care au făcut-o, în condiţii deosebit de complicate pentru ţara lor!”, se arată în comentariul făcut de Filat.
Menționăm că ieri în Ucraina au avut loc alegeri parlamentare anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?