X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Renato Usatîi nu va plasa publicitate electorală la televiziune

24 oct. 2014,, 16:45   Politică
6323 2
Foto: noi.md
Politicianul Renato Usatîi, care conduce lista candidaţilor pentru Parlament a partidului Patria, a declarat că nu intenţionează să plaseze publicitatea electorală la televiziune. Potrivit agenţiei "Infotag", despre aceasta el a scris vineri în reţelele de socializare.

"În loc să dau posturilor de televiziune 2 mil. de euro pentru publicitate înainte de alegeri, mai bine ajut la operarea a sute de copii bolnavi şi voi ajuta mii de veterani", a scris el, menţionând că, în conformitate cu preţurile curente (ajungând la unele posturi de televiziune până la 4 mii euro pe minut - "I"), doar pentru timpul de publicitate, prevăzut de lege, trebuie 2 mil. de euro.

"Cu 200 mii de euro mai bine organizez câteva concerte, achitând onorariul artiştilor şi traiul lor din fondul electoral", a spus Usatîi.

El a promis că de ziua sa de naştere, 04 noiembrie, în Moldova va veni cântăreţul rus Stas Mihailov şi trupa "Блестящие".

În ajun, într-o conferinţă de presă, liderul partidului Patria a spus că a fost şocat "de costul monstruos" al spoturilor publicitare la posturile locale de televiziune.

Usatîi a spus că, potrivit informaţiilor sale, din partidele existente în Moldova plătesc doar Partidul Democrat şi Partidul Liberal Democrat.

"Partidul Democrat plăteşte în buzunarul său. Este bine cunoscut că cinci posturi de televiziune aparţin lui Plahotniuc, care controlează Partidul Democrat. Iar Filat cu PLDM plânge, dar plăteşte. Dar ce poate face?", a spus politicianul, menţionând că va realiza un singur spot publicitar pe care îl va elibera cu 15 zile înainte de alegeri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?