X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Funcția de premier nu este atractivă pentru Andrian Candu

24 oct. 2014,, 11:40   Politică
2824 1
Foto: noi.md
Ministrul Economiei, Andrian Candu, afirmă cu nu aspiră în mod special la funcția de prim-ministru sau la orice altă funcție în stat. În cadrul unui interviu pentru Unimedia, Candu a specificat că în interiorul Partidului Democrat încă nu a fost pusă problema repartizării funcțiilor-cheie în stat, informează NOI.md.

Candu a menționat că și-ar dori să activeze acolo unde se simte confortabil și nu acolo unde este prestigios. Potrivit democratului, deocamdată și în cadrul Ministerului Economiei sînt multe de făcut.

„În general nu tind la funcții în stat. Îmi este interesantă activitatea și munca mai ales dacă există rezultate și te poți mîndri cu ele. Cred că fiecare ne putem regăsi într-o anumită funcție, dacă există acel confort necesar. Funcția de premier e o funcție de management în primul rînd. Trebuie să știi să administrezi, să conduci acea echipă. Da ești vizibil mai mult, ai o putere mai mare de decizie, dar contează foarte mult echipa”, a menționat Candu.

În ceea ce privește candidații Partidului Democrat pentru funcțiile cheie în stat, după alegeri, Candu a declarat că deși nu a fost abordată această problemă, formațiunea are o echipă bine pregătite pentru toate instituțiile de stat.

„PD nu va anunța ce candidat are pentru funcția de premier. Nu puteam discuta, pentru că nu știm care va fi rezultatul alegerilor. Avem însă o echipă de oameni capabili care sînt pregătiți să ocupe multe funcții în stat, inclusiv de președintele, spicher și premier”, a explicat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?