Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Kremlin: Rusia există, cât există Vladimir Putin

24 oct. 2014,, 02:15   Externe
4960 7
Foto: ziarelive.ro
În contextual crizei dintre Rusia și țările din Occident, rușii fac front comun în jurul președintelui rus, Vladimir Putin, în momentul în care Rusia trece prin cea mai grea perioadă de după războiul rece, ca urmare a evenimentelor din Ucraina. Șeful adjunct al administrației prezidențiale ruse Vladimir Volodin spunând că Rusia există, pentru că Putin există.

Atât timp cât 'există Putin, există și Rusia. Nu este Putin, nici Rusia nu este', a spus Volodin, într-o teză esențială care reflectă cel mai bine stadiul actual al Rusiei și al societății ruse, în opinia unor analiști. Forumul de la Valdai, a cărui ediție inaugurală a avut loc în septembrie 2004 în Veliki Novgorod, lângă pitorescul lac Valdai, de unde și-a luat și denumirea, va dezbate timp de trei zile o serie de dosare internaționale, precum criza din Orientul Mijlociu, diferite scenarii ale evoluției situației din Ucraina, problema concurenței la nivel mondial, precum și 'regulile jocului' în lumea modernă.

Este așteptat să se alăture participanților la forum și președintele rus Vladimir Putin. În discursul său, șeful adjunct al administrației prezidențiale ruse a expus în fața participanților (experți internaționali, ziariști, analiști) poziția Kremlinului în principalele dosare interne și mondiale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?