Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Greva piloţilor de la „Lufthansa” nu va afecta traficul aerian la Chişinău

21 oct. 2014,, 14:15   Societate
3424 0
Foto: domainkunden.de
„Decolarea pasagerilor pentru Munich este în plin proces. Nici o cursă a Companiei aeriene „Lufthansa” spre Chişinău n-a fost anulată în urma grevei piloţilor”, - a precizat pentru NOI.md şeful Direcţiei transport aerian a Ministerului Transportului, Vitalie Midrigan.

Comunicatul privind intenţia piloţilor de la una din cele mai mari companii aeriene din Europa „Lufthansa” de a desfăşura o grevă scurtă a provocat panică în rîndurile pasagerilor moldoveneşti, care au procurat bilete pentru cursele acestui transportator aerian.

„Chiar dacă aceste curse ar fi anulate, reprezentanța „Lufthansa” în Aeroportul internaţional „Chişinău” este obligată să asigure transportul la timp al pasagerilor pe alte căi sau să le recupereze banii pe bilete. Un asemenea caz a avut loc ieri, cînd din motive tehnice această companie aeriană nu a reuşit să opereze cursa planificată. În pofida întîrzierii toţi pasagerii au fost transportaţi la locul destinaţiei.

În afară de aceasta, în acest caz concret persoanele afectate în urma reţinerii au dreptul să apeleze la reprezentanţa „Lufthansa” pentru o despăgubire. În ceea ce priveşte greva, nici o cursă nu a fost anulată. Continuăm să lucrăm în regim normal”, a explicat Midrigan.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?