Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Janna Friske s-a intors acasa. Cum a fost surprinsa artista intr-un parc din Moscova

20 oct. 2014,, 16:10   Showbiz
43183 9
Foto: storystar.ru
Dupa mai bine de un an de tratamente complicate impotriva cancerului, interpreta Janna Friske s-a intors la Moscova. Artista a slabit, i-a revenit vederea si a inceput sa mearga. Ea a fost surprinsa de jurnalistii rusi in timp ce se plimba in parc impreuna cu fiul si sotul ei.

Potrivit presei ruse, artista s-a intors la Moscova impreuna cu sotul sau, Dmitri Shepelev si fiul Platon. Janna a revenit din China, unde a zburat pentru un curs special de tratament, dupa ce toata vara a petrecut-o la Riga si unde ulterior si-a sarbatorit si ziua de nastere. Se pare ca boala a regresat simtitor, artista s-a schimbat foarte mult in ultima perioada, a slabit 20 de kilograme, si-a recapatat vederea si a inceput sa mearga fara ajutor.

De cand a fost diagnosticata cu cancer, vedeta a parasit Moscova, stabilindu-se in mai multe tari pentru efectuarea multiplelor investigatii si tratamente. Acum ea se simte mai bine, Putini insa sînt cei care o recunosc pe interpreta, iar asta este o sansa buna ca ea sa evite privirile curiosilor.

Janna Friske a fost diagnosticata cu tumoare pe creier in vara anului 2013, la scurt timp dupa nasterea baietelului. Ea a fost ajutata atat de apropiati, cat si de oameni simpli care au contribuit la strangerea fondurilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?