Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

La Chișinău se va discuta despre conlucrarea statelor CSI în domeniul protecției drepturilor consumatorilor

20 oct. 2014,, 15:45   Societate
2664 0
Foto: nbm.md
Cea de-a șaptea ședință ordinară a Consiliului consultativ pentru protecția drepturilor consumatorilor în statele CSI va avea loc pe 21 octombrie, în Chișinău, informează NOI.md.

Potrivit unui comunicat emis de „Rospotrebnadzor”, la reuniune urmează să participe reprezentanți ai organelor de stat și organizațiilor obștești din domeniul protecției drepturilor consumatorilor din 7 țări ale CSI (Armenia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan, Rusia, Tadjikistan și Moldova), precum și invitați din Georgia.

În cadrul ședinței vor fi discutate problemele actuale ce țin de diferite aspecte ale conlucrării statelor CSI în domeniul asigurării protecției drepturilor consumatorilor atît la nivel național, cît și interstatal.

Membrii Consiliului urmează să discute, de asemenea, modalitățile de abordare a formelor și metodelor privind ridicarea nivelului de cunoștințe juridice și financiare ale consumatorilor, dezvoltarea practicii de formare a grupurilor de lucru de profil în cadrul Consiliului. De asemenea, participanții la reuniune vor face un schimb de opinii cu privire la participarea la procesul de asigurare a drepturilor consumatorilor, inclusiv în perioada desfășurării unor evenimente internaționale de amploare, și vor întocmi planul de acțiuni pe anii 2015-2016.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?