X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Încă un partid se angajează în lupta contra oligarhilor

20 oct. 2014,, 13:55   Politică
6787 7
Foto: tribuna.md
Partidul Liberal Reformator s-a lansat în campania electorală cu sloganul „Pentru Moldova, fară oligarhi”. Evenimentul de lansare a reunit circa 2500 de delegați ai formațiunii din toată țara, informează NOI.md.

Conducerea partidului a făcut public și programul electoral al PLR care incluse cinci obiective majore. Este vorba de o guvernare eficientă, prosperitate pentru toți cetățenii, securitatea țării, drumuri europene și curățenie în politică. Totodată, reprezentanții partidului își propun să reformeze clasa politică, să asigure reforma morală a societății prin promovarea valorilor și combaterea oligarhiei.

Președintele PLR, Ion Hadârcă, a menționat în discursul său că „Moldova nu e săracă, cît o sărăcesc alții, cu incompetența sau corupția lor”. În opinia lui, „a venit timpul cînd clasa politică trebuie să se gîndească la cetăţeanul simplu. La alegerile din acest an se hotărăşte mai mult decît drumul european, se decide destinul nostru ca ţară”, a precizat liderul PLR:

Invitatul de onoare al evenimentului de lansare în campanie a fost președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, care este și președintele Liberalilor Reformatori din România.

Anterior, un grup de membri ai PLR în frunte cu deputatul Ana Guțu au adresat un demers conducerii formațiunii în care au cerut retragerea partidului din cursa electorală, pentru alegerile din 30 noiembrie. Aceștia și-au argumentat solicitarea prin faptul că PLR este cotat cu șanse slabe de a accede în viitorul Parlament, iar în acest context voturile alegătorilor vor fi risipite.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?