X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Moldova și Estonia vor extinde comerțul

20 oct. 2014,, 14:00   Economie
2481 0
Foto: vulcanesti.ru
Ministrul Agriculturii al Estoniei, Ivari Padar, însoțit de o delegație a oamemilor de afaceri estoni, se află în vizită în Republica Moldova, care va dura pînă pe 21 octombrie, informează NOI.md.

Potrivit presei estoniene, în Chișinău Ivari Padar va avea întrevederi cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov, cu adjunctul acestuia Vlad Loghin, cu viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Valeriu Chiveri, președintele Camerei de Comerț și Industrie, Valeriu Lazăr, cu reprezentanți ai întreprinderilor agricole din Moldova.

În cadrul întrevederilor vor fi discutate probleme ce țin de extinderea comerțului. Părțile vor face un schimb de experiență privind reformarea sectorului agrar. Pe parcursul ultimului an Estonia a oferit Moldovei consultanță în domeniul asigurării securității sistemelor IT.

Din delegația estonă mai fac parte vicecancelarul pentru piscicultură și relații externe, Olavi Petron, șeful Biroului pentru comerț și piața de alcool, Meali Lindsaar, specialistul principal al Departamentului relații externe, Galina Evgrafova, reprezentanți ai întreprinderilor de produse lactate și pește.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?