X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Merele moldoveneşti sunt comercializate în supermarketurile României

20 oct. 2014,, 10:45   Economie
4518 1
Foto: flickr.com
În supermarketurile din România, în special în reţeaua de magazine Carrefour, a fost pus în vînzare primul lot de mere moldoveneşti, relatează NOI.md.

Acest fapt l-a declarat ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Moldovei, Vasile Bumacov, în cadrul unei întrevederi de lucru cu reprezentanţii asociaţiilor fermierilor şi producătorilor de fructe, care a plasat totodată informaţia respectivă pe reţelele de socializare.

Vasile Bumacov a relatat că a aflat această veste bună pentru producătorii moldoveneşti de mere în cadrul unei convorbiri telefonice cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale al României, Daniel Constantin, care a felicitat partea moldovenească cu apariţia pe rafturile reţelelor de supermarketuri Carrefour a primului lot de mere moldoveneşti. La rîndul său, şeful Ministerului Agriculturii al Moldovei, a menţionat, parafrazînd o veche zicală – prietenul la embargou se cunoaşte!

Anterior s-a mai comunicat despre semnarea unor contracte directe de livrare a fructelor moldoveneşti în reţeaua de cele mai mari magazine Carrefour şi Metro din România. Ministerul Agriculturii a declarat anterior că în România au fost livrate peste 730 tone de mere, 190 tone de prune şi 987 tone de struguri.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?