X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Arnold Classic Europe 2014: Moldova a cucerit în premieră locurile III și IV la competițiile de bodybuilding

16 oct. 2014,, 18:00   Sport
5811 0
Foto: bfbb.by
Compatrioata noastră Elvira Cara a ocupat locul trei la Campionatul de bodybuilding „Arnold Classic Europe 2014”, la categoria „Women`s Bikini-Fitness up to 169 sm”, relatează NOI.md. Este primul succes pentru Moldova la competițiile de acest fel la feminin.

Cea de-a patra ediție a campionatului a avut loc în Madrid, în perioada 26-28 septembrie. Turneul a fost vizitat de peste 40 de mii de persoane, printre care și culturistul, businessmenul și politicianul american Arnold Schwarzenegger, în cinstea căruia a fost numită competiția.

Elvira Cara practică fitnessul de trei ani și în acest timp a obținut rezultate remarcabile. Sportiva le-a spus jurnaliștilor că îi place să-și stabilească scopuri și să le atingă. „Uneori e complicat, uneori sînt descurajată, însă e ceva temporar, or, atuncî cînd văd rezultatul, aceasta mă impulsionează”, a recunoscut tînăra.

Elvira Cara este specialist în coreografie și activează în calitate de animatoare în unul din cluburile de noapte din capitală. Datorită mamei sale, coreograf și ea, Elvira a practicat dansul de la vîrsta de cinci ani și aceasta i-a dezvoltat plastica. Mulți o întreabă dacă nu se teme să-și dezvolte prea tare musculatura, la care Elvira răspunde că nu intenționează să treacă într-o altă categorie de greutate. La competiția din Spania Elvira a fost întrecută de sportive din Ucraina și Estonia.

O altă sportivă din Moldova, Svetlana Lenivțeva, a ocupat locul patru la categoria „Women`s Bikini-Fitness up to 166 sm”. Felicitări învingătoarelor!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?