Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Xenia Sobciak va fi redactor-șef al revistei L'Officiel

15 oct. 2014,, 12:15   Showbiz
7053 0
Foto: focus.ua
Xenia Sobciak va fi redactor-șef al versiunii ruse a revistei de modă L'Officiel. Potrivit sursei citate, renumita prezentatoare TV va conduce publicaţia lunară, care în curînd îşi va schimba formatul, relatează NOI.md.

După cum se știe, cel mai mult timp revista de modă L'Officiel în Rusia a fost condusă de Evelina Hromcenko, actualmente prezentatoare a emisiunii „Modnîi prigovor” de la un post de televiziune rus. Totuşi, începînd cu anul 2010, Hromcenko nu mai ocupă această funcţie în urma unui conflict cu editorul Evgheni Zmieveţ.

Reprezentanţii casei de edituri franceze Editions Jalou i-au luat apărarea lui Hromcenko, privînd grupul de editori de dreptul la publicare a revistei şi numind-o pe Evelina drept director editorial internaţional. Însă în urma numeroaselor procese judiciare, publicarea revistei în Rusia a fost suspendată.

Acum editura a decis să readucă la viaţă revista lucioasă şi să o numească pe Xenia Sobciak în funcţia de redactor-şef. Data exactă a ieşirii primului număr sub conducerea Xeniei Sobciak deocamdată nu a fost dezvăluită.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?