Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ghimpu a mărturisit unde tinde sex simbolul Alina Zotea şi ce va fi în Moldova dacă Usatîi va veni la putere

8 oct. 2014,, 14:45   Politică
9273 7
Foto: actualitati.md
Ex-modelul Alina Zotea, invitată de Ghimpu pentru sporirea ratingului său, nu-şi doreşte mandat de deputat, ci vrea în Guvern. Acest fapt l-a declarat liderul PL în cadrul unei emisiuni difuzate de postul de televiziune „Realitatea”, comunică NOI.md.

„Locul 19 este un loc eligibil. Dînsa, în calitate de economist, ar putea face parte din Comisia parlamentară pentru economie, buget şi finanţe, care este una dintre cele mai importante din legislativ. Totuşi, Alina mi-a zis că vrea să activeze în executiv”, a menţionat Ghimpu.

Alina este membru al partidului din anul 2005. În anul 2014 ea a devenit consilierul personal al lui Ghimpu. Ulterior, la solicitarea liderului, ea a fost inclusă pe lista candidaţilor pentru postul de deputat din partea Partidului Liberal.

Fiind întrebat care vor fi consecinţele eventualei ajungeri la putere a lui Renato Uastîi, liderul liberalilor a răspuns că „atunci, în Moldova vor creşte banane şi portocale”.

Totodată, liderul liberalilor a confirmat că partidul lui nu va face coaliţie cu cei care promovează Uniunea Vamală.

„Ne ajung 200 de ani sub jugul rusesc. Ne ajunge Uniunea Sovietică. Vrem o uniune liberală, democratică, aşa cum este Uniunea Europeană”, a specificat Ghimpu.

„Vreau să le spun cetăţenilor: aşa cum s-au lovit cu capul de bare toţi aceşti ani, aşa se vor lovi şi cu acest cetăţean (Usatîi). Cum să votezi pentru un om pe care nu-l cunoşti?”, s-a întrebat politicianul.

„Înţeleg că atunci cînd poporul este sărac, el se agaţă de orice plantă, dar este o decizie incorectă. Nu face să mergi cu un om pe care nu-l cunoşti. Este o greşeală a voastră din anii 90 şi pînă acum. Întotdeauna pare că omul nou este mai bun decît cel vechi, dar nu e adevărat. Nu vă ajunge că i-aţi votat pe cei noi, noi, noi, şi i-aţi înlăturat pe cei care v-au adus democraţie, libertate, limbă, grafie? Şi cine a rămas în politică? Eu şi încă cîţiva oameni! Iar voi continuaţi să-i votaţi pe cei noi, care peste noapte îi faceţi miliardari, iar după aceasta plîngeţi”, a menţionat liderul PL.

Totuşi, Ghimpu este convins că la alegerile din 30 noiembrie „cetăţenii vor vota ca şi în anul 2009 – pentru cursul european”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?