X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Lutenco: Cetățenii noștri de peste hotare vor fi activi la alegerile parlamentare (VIDEO)

7 oct. 2014,, 09:45   Politică
4247 1
Foto: noi.md
„Vom face tot ce depinde de noi pentru a-i informa cît mai bine pe cetățenii noștri aflați peste hotare despre alegerile parlamentare din această toamnă. Acum ei urmează să se expună, dar sîntem convinși că vor vota activ și rata de participare va fi înaltă”, a declarat pentru NOI.md șeful Biroului pentru Relații cu Diaspora, Victor Lutenco.

Funcționarul a precizat că în acest an echipa lui a îndeplinit un volum enorm de muncă privind informarea conaționalilor noștri de peste hotare despre alegerile parlamentare din toamna curentă și importanța acestora pentru dezvoltarea ulterioară a Moldovei. Au fost utilizate toate sursele de informare posibile: Internetul, diverse întrevederi, scrisori etc.

„Nu știu de ce, dar sînt convins că conaționalii noștri vor vota mai activ decît la parlamentarele din anul 2010. Voi reaminti că atunci au fost deschise 75 de secții de votare, iar în acest an – 100. Nu vor fi probleme cu buletinele de vot. Cel mai important lucru pe care ne-am străduit să-l conștientizeze cetățenii noștri este faptul că fiecare dintre moldovenii de peste hotare participă în determinarea sorții ulterioare a patriei lor”, a subliniat Lutenco.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?