X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ultima oră! PLDM și-a desemnat candidații la alegeri

2 oct. 2014,, 13:51   Politică
6956 2
Foto: noi.md
Consiliul Național Politic al PLDM s-a întrunit astăzi în ședință pentru a-și desemna candidații la alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Informația a fost confirmată pentru NOI.md de deputatul liberal-democrat Tudor Deliu.

Astfel, primul pe lista electorală a PLDM este Vlad Filat, acesta fiind urmat de Iurie Leancă și Liliana Palihovici. În listă se mai regăsesc Natalia Gherman, Maia Sandu, Oleg Balan, Valeriu Streleț, Tudor Deliu, Vadim Pistrinciuc, Eugen Carpov, Grigore Belostecinic.

Potrivit lui Tudor Deliu, în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului au fost adoptate alte trei hotărîri ce vizează participarea partidului la alegerile parlamentare, precum și înscrierea în cursă cu sigla stejarul. Tot astăzi, liberal-democrații și-au desemnat reprezentantul în Comisia Electorală Centrală. Este vorba de juristul Sergiu Gurduza.

Deliu a mai anunțat că reprezentanții formațiunii urmează să depună mîine dosarul la Comisia Electorală Centrală.

Precizăm că pe 1 octombrie a fost dat startul campaniei electorale, iar începînd cu 3 octombrie formațiunile politice se vor putea înregistra în calitate de candidați la Comisia Electorală Centrală.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?