X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Festivalul TULBUREL 2014 la MOLDEXPO ©

2 oct. 2014,, 12:15   Societate
5289 0
Foto: allfun.md
De la 3 până la 5 octombrie a.c. Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO S.A. invită toţi chişinăuienii şi oaspeţii capitalei la a doua ediţie a Festivalului TULBUREL, care se va desfăşura în cadrul Sărbătorii Naţionale a Vinului.

Organizator: CIE Moldexpo

Susţinere oficială: Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

Partener: Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova

Festivalul TULBUREL, organizat în perioada când de mii de ani pe aceste meleaguri se dă cep la butoaie, se anunţă a fi un eveniment pitoresc, plin de vervă şi voie bună.

Festivalul se va deschide cu ceremonia sărbătorească a ”zdrobitului strugurilor”, mustul obţinut fiind servit oaspeţilor.

Pe teritoriul Moldexpo, vizitatorii vor avea posibilitatea să ia loc la mesele aranjate sub o imensă arcadă acoperită şi să guste din varietatea de bucate tradiţionale, savurând şi primul vin al acestei toamne, tulburelul.

Fără a neglija savoarea deosebită a tulburelului, vizitatorii vor putea gusta şi din faimoasele vinuri mature moldoveneşti - seci, demiseci, demidulci, dulci ş.a.

Şi unde e vinul, acolo e şi izvarul! La Festival, vizitatorii vor fi invitaţi să guste din trei feluri de izvar - izvar ţărănesc, izvar domnesc şi izvar regal.

În toate zilele Festivalului pe teritoriul Moldexpo vor evolua tarafuri, ansambluri de muzică şi dansuri populare, tineri interpreţi de muzică pop, care vor completa atmosfera de sărbătoare a evenimentului.

Vă aşteptăm la Festivalul TULBUREL!

Deschiderea oficială a Festivalului: 3 octombrie, 15.00

Program Festival:

3 octombrie – 15.00 – 22.00

4-5 octombrie - 10.00 - 22.00

Festivalul se va desfăşura paralel cu Ziua Naţională a Vinului care va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?