X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Diacov îl vede pe Plahotniuc prim-ministru

1 oct. 2014,, 16:05   Politică
5023 7
Foto: timpul.md
Dumitru Diacov a dat de înțeles în cadrul unui interviu pentru Unimedia că prim-vicepreședintele formațiunii, Vlad Plahotniuc, ar putea fi unul dintre candidații PD pentru funcția de prim-ministru. Președintele de onoare al PD a enumerat un șir de politicieni din cadrul partidului, care, în opinia lui, au pregătirea necesară pentru a face față acestui post, informează NOI.

„Dacă veți arunca o privire asupra listei electorale, veți vedea că noi avem persoane pregătite pentru toate funcțiile în stat. Noi avem cinci, șase candidaturi la funcția de premier. Domnul Lupu a fost în funcția de ministru al Economiei. El este o persoană care înțelege foarte bine cum funcționează executivul, care sînt probleme fundamentale ale Republicii Moldova. Domnul Candu este deja ministru, domnul Plahotniuc are experiență de organizare, management. Vasile Botnari, Pavel Filip…

Avem oameni cu experiență de cinci ani de activitate în executiv”, a explicat Diacov.

Politicianul a ținut totuși să precizeze că discuțiile pe marginea candidaturii PD pentru funcția de premier sînt deocamdată premature.

„Partidul se va orienta și va face anunțul respectiv, dacă va considera necesar. Vom vedea care va fi și alegerea electoratului, ponderea partidului, în urma alegerilor. Anunțurile le vom face la timpul respectiv”, a conchis Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?