X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

La ”Moldexpo” s-a deschis o expoziție de produse și servicii pentru afaceri (VIDEO)

1 oct. 2014,, 13:30   Societate
4090 0
Foto: noi.md
”Totul pentru dezvoltarea și promovarea afacerii!” Acesta este sloganul celei de-a doua expoziții-forum de produse și servicii pentru afaceri, deschise la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”. Scopul expoziţiei este sprijinul dezvoltării businessului în Moldova, contribuirea la formarea premiselor reale pentru dezvoltarea şi prosperarea economică a ţării.

B2B Expo se poziţionează ca una dintre cele mai impunătoare platforme interactive pentru comunicarea în afaceri, contacte directe, identificarea soluţiilor, schimbul de informaţii şi studii.

„Republica Moldova se află într-o etapă importantă şi dinamică. Au apărut numeroase posibilităţi. Odată cu alegerea cursului de integrare europeană, a apărut necesitatea de a ne adapta la noile condiţii şi reguli de joc, deoarece spaţiul european este foarte competitiv şi noi trebuie să facem faţă tuturor provocărilor. De aceea, această platformă de comunicare este foarte binevenită pentru ţara noastră”, a menţionat fostul ministru al Economiei, președintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Valeriu Lazăr.

La noul proiect expoziţional participă circa 50 de participanţi din Moldova, Lituania, România şi Italia.

În cadrul B2B EXPO se va mai desfăşura un eveniment remarcabil – Business Networking Event 2014 – o şansă unică de a stabili contacte directe cu oamenii de afaceri.

Programul expoziției mai prevede diverse seminare şi mese de afaceri, care oferă posibilităţi pentru stabilirea noilor contacte, căutarea partenerilor şi clienţilor.

Expoziţia va rămîne deschisă pînă la 3 octombrie.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?