X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ultima oră! Renato Usatîi a anunțat cu ce partid merge în alegeri (VIDEO)

30 sep. 2014,, 12:10   Politică
16727 5
Foto: noi.md
Omul de afaceri Renato Usatîi va participa la alegerile parlamentare din 30 noiembrie pe lista partidului „Patria”, condus de Emil Ciobu, fost ambasador al Republicii Moldova în România.

Renato Usatîi a ținut să precizeze că va fi primul pe lista electorală a partidului, arătîndu-se convins că formațiunea are șanse mari să acceadă în legislativ în urma scrutinului parlamentar din noiembrie. Mai mult, potrivit lui Usatîi în legislativ vor fi desemnați trei deputați din partea partidului „Patria” și în jur de 15 din partea formațiunii „PaRUS”.


„Sarcina noastră principală este să întoarcem încrederea în propriul stat, pe care cetățenii au pierdut-o. Emilian Ciobu este un om cunoscut în cercurile diplomatice, căruia îi sînt recunoscător. Sînt sigur că vom trece – că este o denumire foarte bună”, a spus Usatîi.

Potrivit omului de afaceri, Comisia Electorală Centrală continuă să facă presiuni asupra sa pentru a-l împiedica să participe la alegeri.

La rîndul său, liderul formațiunii, Emil Ciobu, a menționat că a acceptat cu plăcere această colaborare pentru a le oferi șanse tinerilor să se manifeste. Totodată, Ciobu a vorbit despre tezele programului electoral ale partidului „Patria”. „Noi am făcut din antirusism o idee națională, dar cu vecinul trebuie să trăiești bine, pentru că prima susținere vine de la vecin. Noi avem rude, dar ele sînt departe”, a spus Ciobu.

Precizăm că partidul „Patria” a fost înregistrat la Ministerul Justiției pe 12 septembrie curent și numără aproximativ 5000 de membri.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?