Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Vitalie Marinuța a plecat din PLR

29 sep. 2014,, 14:10   Politică
3100 1
Foto: noi.md
Fostul ministru al Apărării, membru al Partidului Liberal Reformator, Vitalie Marinuța, a anunțat că părăsește formațiunea. Acesta a precizat că nu va adera deocamdată la un alt partid politic, relatează NOI.md, cu referire la informația publicată de Marinuța.

Politicianul și-a explicat decizia prin faptul că doctrina PLR nu mai coincide cu viziunile sale politice. Acesta a mulțumit foștilor săi colegi de partid, dar și oponenților pentru activitatea din ultimii ani.

„Din diverse motive, inclusiv și doctrinale am părăsit Partidul Liberal Reformator. Rămîn în continuare un înflăcărat adept al dezvoltării democratice a societății noastre, al proceselor de integrare în spațiul politic, economic, cultural dar și de securitate euroatlantic”, a precizat Marinuța.

Din cauza demarării campaniei electorale, fostul ministru a precizat că nu va mai face comentarii în privința deciziei sale, urîndu-le succes forțelor politice de dreapta la următorul scrutin parlamentar.

„Reieșind din faptul că sîntem deja practic în campanie electorală mai multe comentarii la subiectul dat nu voi face pînă după finalizarea alegerilor parlamentare”, a spus Marinuța.

Precizăm că la începutul lunii iulie curent, Vitalie Marinuța a fost implicat într-un scandal în interiorul Partidului Liberal Reformator, după ce și-a acuzat colegii de corupție. Politicianul a declarat atunci că Ministerul Apărării, dar și cel al Mediului au fost vîndute contra unor sume mari de bani.

În consecință, conducerea formațiunii a decis să întrerupă relațiile cu Marinuța.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?