Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

La salonul Auto din Paris 2014 va debuta DS

24 sep. 2014,, 14:50   Ştiri Auto
3925 0
Foto: noi.md
Brandul francez DS își pregătește debutul la salonul Auto din Paris, la începutul lui octombrie. DS, prezentat oficial la 1 iunie, curent, se ambiționează să readucă industria de automobile franceză în rândul producătorilor de clasa premium. Standul DS va prezenta conceptele DIVINE DS și DS 3 INES DE LA FRESSANGE, care reflectă viitorul mărcii DS. În plus, vor fi demonstrate cele mai noi modele DS 3 și DS 3 CABRIO cu multiple servicii suplimentare, unite de brandul DS. Standul DS va permite vizitatorilor să se scufunde în lumea DS , cu rafinamentul, tehnologiile și eleganța care o caracterizează.
Salonul din Paris își va deschide ușile peste câteva săptămâni, oferind brandului DS posibilitatea de a atrage atenția publicului asupra debutului său. DS creează automobile care se impun prin stilul perfect, rafinamentul fiecărui detaliu, garnisirea luxoasă și tehnologiile avansate.
Rolul principal le va reveni celor două concepte DS , imaginile cărora au fost publicate luna curentă:
conceptul DIVINE DS – un manifest al stilului, ce întruchipează esența brandului DS și viitorul lui. Această mașină cu patru portiere este caracterizată prin linii laconice, un stil puternic cu accente grafice proeminente. Atât elementele de exterior, cât și cele de interior ale unui DIVINE DS, exprimă spiritul avangardist și rafinamentul brandului. Lucrând asupra conceptului, designerii au dat frâu liber imaginației și ai introdus noțiunea de «hypertypage», care presupune trei variante ale interiorului montabil , fiecare cu un caracter unic și irepetabil. Toate acestea confirmă că scopul DS e să ofere clienților mașini care le vor reflecta individualitatea .
conceptul DS 3 INES DE LA FRESSANGE PARIS poartă pecetea eleganței, rafinamentului și contemporaneității. Designul lui cu caroseria de culoarea cernelii albastre Ink Blue, acoperișul negru Black Onyx și discurile roților 17’’Aphrodite a fost elaborat de centrul de design DS și brandul în vogă Ines de La Fressange Paris expres pentru pariziencele independente și îndrăznețe. Pe lângă inscripția nouă luminiscentă, DS 3 atrage privirea cu oglinzile retrovizoare originale Ines Red și alte elemente, care pot fi personalizate. Interiorul este și el impunător: tapițeria albastră Blue Granit din piele fină cu cusătura albă și panoul de comandă roșu Ines Red. Stilul îndrăzneț al conceptului îmbină perfect luxul parizian și posibilitățile vaste de personificare ale unul DS 3.
Plus la contemplarea celor două concepte, care întruchipează viitorul DS, vizitatorii salonului se vor putea cufunda în lumea brandului DS .
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?