Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Leancă a transmis un mesaj de felicitare, cu prilejul Zilei aviaţiei civile

20 sep. 2014,, 14:15   Societate
4722 0
Foto: noi.md
Premierul a adresat astăzi un mesaj de felicitare angajaţilor din domeniul Aviaţiei civile, cu prilejul zilei lor profesionale. Iurie Leancă a subliniat că pentru ţara noastră Aviaţia civilă este unul dintre domeniile cu cel mai avansat grad al integrării în organismele de specialitate ale Comunităţii Europene, informează NOI.md.

“Înepînd cu luna iunie 2012, activitatea dumneavoastră se desfășoară în condiţii noi, şi anume, într-un mediu concurențial liberalizat, ceea ce presupune și o mobilizare sporită a tuturor companiilor din industria transportului aerian. Vă mulțumesc pentru dedicația şi profesionalismul dumneavoastră, de care daţi constant dovadă. Prin aceasta, contribuiți zilnic la siguranța și la securitatea zborurilor din şi spre Republica Moldova, dar și la transformarea transportului aerian în unul mult mai accesibil”, se spune în mesajul lui Iurie Leancă.

Precizăm că astăzi, cu începere de la ora 13.00, pe Aeroportul Internațional Chișinău, va avea loc un show aviatic grandios, cu expunerea tehnicii speciale. Evenimentul este dedicat împlinirii a 70 de ani de la crearea aviației civile în Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?