Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Rusia a interzis utilizarea usturoiul pentru copii sub 18 ani

21 sep. 2014,, 15:00   Externe
11140 14
Foto: andreeapatrascu.ro
Dacă proiectul de lege va fi adoptat, cultura ar putea fi interzisă spre vînzare gravidelor și femeilor care alăptează, angajaților din domeniul culturii și artelor, celor din sectorul public, precum și persoanelor care nu au împlinit 18 ani. Proiectul mai interzice mîncatul usturoiului în spațiile publice cum ar fi spitale, grădinițe, școli, dar și în avion, tren, autobuz și ascensoare. "Din cauza mirosului respingător de usturoi, anual în Rusia nu mai ajung să se nască sute de mii de oameni", se arată în nota explicativă a proiectului de lege, srie rbc.ru.

Conform documentului, un cetățean rus pierde 9 ani din viață dacă stă de vorbă cu o persoană de la care miroase a usturoi.

O lege similară este deja funcțională în mai multe localități din SUA. Legea interzice vizitele la cinema sau la teatru și călătoriile în transportul public decît la patru ore după ce consumi usturoi. De asemenea, frizerii și coaforii americani nu au voie să mănânce usturoi în timpul orelor de muncă și nici cu puțin timp înainte să înceapă ziua de muncă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?