X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Organizatorii Festivalului rîului Bîc „Iubeşte-ţi rîul!” îndeamnă populația Moldovei la unitate (VIDEO)

20 sep. 2014,, 15:00   Societate
6734 0
Foto: noi.md
În weekendul următor, pe 21 septembrie, va avea loc festivalul rîului Bîc „Iubeşte-ţi rîul!”, care va reuni locuitorii oraşelor şi satelor situate pe malul acestuia, relatează NOI.md.

Festivalul rîului Bîc „Iubeşte-ţi rîul!” este organizat în Republica Moldova deja a doua oară. Evenimentul îşi propune să unească eforturile populaţiei şi autorităţilor pentru eliminarea ameninţării de poluare excesivă a rîului. Festivalul din acest an se va desfăşura pe teritoriul Complexului Etno-Cultural «Vatra», situat pe traseul Chişinău – Ungheni.

Timp de o zi, oaspeţii festivalului vor putea să savureze vin şi mîncare din bucătăria naţională, să se bucure de atmosfera sărbătorii vizionînd evoluarea ansamblurilor locale şi a vedetelor estradei naţionale, printre care și tînăra interpretă de muzică populară Dara şi grupul Catharsis. Pentru copii au fost pregătite distracţii interesante, în formă de body-art, master-class de modelare a articolelor din lut, spectacole de teatru şi plimbare pe ponei.

Potrivit sursei, organizatorul festivalului – Centrul Naţional de Mediu (CNM), de la bun început şi-a stabilit scopul de a informa societatea cu privire la situaţia ecologică a rîului şi a îndemna autorităţile la soluţionarea problemelor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?