X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Vicespicher: Ședinţele Comisiei pentru economie s-au transformat în conferinţe de presă

18 sep. 2014,, 10:48   Economie
3727 0
Foto: unimedia.info
Şedinţele Comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe s-au transformat în conferinţe de presă, la care liberal-reformatorii nu vor participa. Anunțul a fost făcut de vicepreşedintele Parlamentului, vicepreşedintele Partidului Liberal Reformator, Oleg Bodrug, intervievat de agenția "Infotag".

În acelaşi timp, el a dat asigurări că PLR nu se împotriveşte să discute chestiunile legate de situaţia din cadrul Băncii de Economii şi Aeroportului Chişinău.

"Noi nu renunţăm la aceste discuţii şi vom insista ca ele să aibă loc, însă considerăm că ultimele şedinţe s-au transformat în conferinţe de presă ale preşedintelui Comisiei, Veaceslav Ioniţă. Dar conferinţele de presă nu trebuie amestecate cu activitatea Parlamentului", consideră Bodrug.

Preşedintele PLR, Ion Hadârcă, a menţionat că formaţiunea pe care o conduce nu poartă responsabilitate pentru faptul că şedinţele Comisiei nu au loc, deoarece la ele au lipsit şi deputaţii PLDM şi cei ai PDM.

Printre proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei se numără decizia cu privire la ilegalitatea concesionării Aeroportului şi proiectul de lege privind exproprierea pachetului de acţiuni al BEM, transferate de către stat persoanelor fizice, în rezultatul emisiei suplimentare de acţiuni în iulie 2013. Autorii celor două proiecte sînt membri ai PLR, care anterior au criticat Guvernul pentru faptul că a permis acest lucru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?