X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Natalia Gordienco va participa la turneul de caritate «Ladies Charity Tennis Cup 2014»

18 sep. 2014,, 09:15   Showbiz
5547 0
Foto: moimir.org
În curînd amatoarele de tenis vor avea posibilitatea să se manifeste într-un eveniment de caritate - «Ladies Charity Tennis Cup 2014», relatează NOI.md.

Evenimentul de caritate «Ladies Charity Tennis Cup 2014» a fost lansat în urmă cu un an de către Cristina Ţurcanu, fondatoarea Asociaţiei Obşteşti „Inimă bună”, şi Mariana Erhan, reprezentanta Federaţiei de Tenis din Republica Moldova.

Acţiunea este organizată pentru a ajuta copiii de la Spitalul Municipal pentru Copii „V. Ignatenco”. La manifestare participă domnişoare şi doamne cu un stil de viaţă activ, actriţe, prezentatoare TV.

«Campania din acest an va fi sprijinită de către interpreta Natalia Gordienco, prezentatoarea TV Ira Politova, fondatoarea organizaţiei de caritate „Salvaţi o viaţă” Aliona Bercaci, şi multe altele. Ele toate sînt mame sau se pregătesc să devină mame în viitor, deci este de înţeles de ce noi am decis să participăm la această acţiune», a spus Cristina Ţurcanu.

În perioada 24-28 septembrie, pe teritoriul bazei sportive „Zimbru” (ТК «AMITTENIS»), renumite domnişoare şi doamne din ţara noastră, indiferent de vîrstă, sfera de activitate, starea civilă şi nivelul de pregătire sportivă, vor avea oportunitatea de a participa la acest proiect de susţinere a copiilor nevoiaşi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?