Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

La „Moldexpo” au fost deschise trei expoziții specializate (VIDEO)

17 sep. 2014,, 17:18   Societate
6648 0
Foto: noi.md
Astăzi, la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” s-a deschis „Săptămîna locuinței inteligente” – un nou proiect care întrunește trei expoziții – FURNITURE, SECURITY și CONSTRUCT HOME, relatează NOI.md.

În cadrul celei de-a XIII-a expoziții SECURITY 2014 și-au prezentat ofertele cele mai mari companii de securitate din Republica Moldova și România, precum și subdiviziunile specializate ale Ministerului de Interne.

La expoziția CONSTRUCT HOME, peste 50 de companii din Italia, Republica Moldova, România, Rusia și Ucraina și-au prezentat produsele și serviciile pentru construcție individuală, reparație și design interior.

În cea de-a treia expoziție – FURNITURE – companii din Republica Moldova, România și Ucraina au prezentat o gamă largă de produse necesare pentru interior, inclusiv mobilier pentru dormitoare, sufragerii, camere de zi și camere de copii, mobilier de lux, bucătării, dormitoare și accesorii etc.

Organizatorul celor trei evenimente este CIE „Moldexpo”, în colaborare cu ministerele Economiei, Internelor și Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?