Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Producătorii de conserve din Moldova şi-au prezentat producţia la o expoziţie din Moscova

16 sep. 2014,, 14:30   Economie
3222 0
Foto: adevarul.ro
Cîteva fabrici de conserve cunoscute din Moldova, în pofida embargoului rusesc, şi-au prezentat producţia la cea de-a 23-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale a produselor alimentare, băuturi şi materie primă pentru producerea lor „World Food Moscow-2014”, care a fost inaugurată pe 15 septembrie la CIE „Expoţentr”, la Moscova, informează NOI.md.

Directorul companiei expoziţionale „Axar”, Vladimir Ianiev, a menționat că, în pofida problemelor apărute cu exportul unor produse alimentare din Moldova pe piaţa Federaţiei Ruse, cîteva întreprinderi cunoscute şi-au expus producţia în cadrul expoziţiei „World Food Moscow-2014”.

Printre acestea se numără: „Alfa-Nistru”, Fabrica de Conserve din Camenca şi “Mialex-Nord”, care şi-au prezentat conservele din fructe şi legume, sucuri, nectare, precum şi fructe şi legume proaspete.

Decizia de a participa la expoziţie a fost luată de către întreprinderile producătoare pentru a susţine imaginea producţiei lor de înaltă calitate, precum şi pentru stabilirea unor contacte de lucru cu partenerii din Rusia şi alte ţări pentru o colaborare fructuoasă. Ambasada Moldovei în Rusia a acordat atenţie şi susţinere producătorilor moldoveni, precum şi companiei care a organizat participarea lor la expoziţie – „Axar” SRL din Chişinău.

Expoziţia "World Food Moscow-2014" este una dintre cele mai mari şi mai prestigioase forumuri alimentare din Rusia şi din lume. Anual, la „World Food Moscow” participă circa 2,5 mii de companii din peste 60 de ţări, iar expoziţia este vizitată de peste 50 de mii de oameni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?