Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Lavrov amenință să nu va mai vorbi cu UE

16 sep. 2014,, 01:43   Externe
8265 13
Foto: mignews.com
Lavrov a declarat că sancțiunile impuse de UE limitează foarte mult posibilitățile pentru dialogul cu Rusia, iar Moscova nu are "o altă opțiune" dect să ia măsuri suplimentare pentru a proteja interesele Rusiei.

Acest lucru a fost declarat de către ministrul Grigori Karasin, după întîlnirea cu șeful delegației UE la Moscova Vygaudas Usackas Grigori Karasin, după întîlnirea cu șeful delegației UE la Moscova Vygaudas Usackas Grigori Karasin, după întîlnirea cu șeful delegației UE la Moscova Vygaudas Usackas adjunct de externe al Rusiei, Grigori Karasin, după întîlnirea cu șeful delegației UE la Moscova Vygaudas Usackas, transmite RIA "Novosti".

"Partea rusă a dat o apreciere negativă a intrării în vigoare a noului pachet UE de măsuri restrictive în privința Rusiei", - a spus Karasin.

De asemenea, oficialul a spus că "amplificarea continuă a sancțiunilor UE, printre altele, reduce semnificativ posibilitatea unui dialog consistent", transmite RIA "Novosti".

"Așa cum am afirmat în repetate rînduri, acțiunile Uniunii Europene nu lasă părții ruse o altă alegere decît să ia măsuri suplimentare pentru a proteja interesele noastre", - se spune în declarația ministrului adjunct de externe al Federației Ruse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?