Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Complot împotriva lui Poroșenko: cine caută un killer pentru președinte Ucrainеi (VIDEO)

16 sep. 2014,, 01:05   Externe
11084 5
Foto: trends.md
În ultima vreme presa este bulversată de informațiile despre posibila lichidare a președintelui Petro Poroșenko. Sînt examinate versiuni precum atacurile grupurilor subversive, atentat la cortegiul prezidențial și chiar atacul din aer.

Se spune că președintele Ucrainei recent și-a consolidat serviciul de securitate cu experți din Europa și America. S-a mizat și pe faptul că adversarii lui Poroșenko nu vor îndrăzni să atace cetățenii statelor-sponsori.

Cei care doresc să se răfuiască cu șeful statului, iau în considerare cele mai exotice opțiuni de lichidare a propriului președinte. Cu toate acestea, pentru Ucraina, folosirea lansatoarelor "Buk" nu pare ceva ieșit din comun. Avionul Nr.1, potrivit datelor rebelilor, este urmărit de unele unități ale Gărzii Naționale, care niciodată nu s-au subordonat președintelui țării.

Potrivit altor date, atacul terorist împotriva președintelui Ucrainei este pregătit de oamenii lui Kolomoiski. Mercenarii din așa-numitele batalioane de reprimare sînt pregătiți să îndeplinească ordinul oricui, care va plăti o sumă decentă. Dar faptul rămîne: Kolomoiski într-adevăr are destule motive pentru a-l urî pe Poroșenko.

Încă un "binevoitor", de care ar trebui să țină cont președintele Ucrainei – Arseni Iațeniuk. În timpul summit-ului de la Minsk premierul ucrainean din răsputeri încerca să reamintească că paternitatea planului de pace aparține șefului său - Poroșenko. Deși pe la spate vorbește despre fostul camarad (și ideea armistițiului) în cu totul alți termeni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?