Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cel mai mare cutremur al omenirii se apropie! Iată profeţia

16 sep. 2014,, 00:05   Societate
22563 3
Foto: trends.md
Profeţia care descrie momentul apocaliptic a fost făcută de către o călugăriţă benedictină din secolul al XII-lea, relatează observator.tv.

Hildegard von Bingen a fost fiica lui Hildebert și Mechthild, o familie de edelfrei (nobili care se supuneau numai regelui sau împăratului). A fost al zecelea copil al familiei, aceasta primindu-și educația într-o mănăstire benedictină condusă de Jutta von Sponheim. După moartea acesteia, în 1136, Hildegard este aleasă în locul ei, eveniment conform viziunii din tinereţe.

Dorind să uşureze viaţa adepţilor, aceasta stabileşte reguli de alimentație mai puțin severe, iar timpul de rugăciune și a liturghiilor este scurtat, stârnind, desigur, numeroase controverse.

Cum toată viaţa i-a fost călăuzită de visele avute, aceasta hotărăşte să pună pe hârtie toate mesajele transmise de Dumnezeu, aşa cum spunea ea. Astfel, ia naştere Liber Scivias Domini ("Cunoaşterea drumurilor Domnului"), pe care o scrie în descursul unui deceniu. Cu acordul Papei, aceasta reuşeşte să îşi publice viziunile. Una dintre acestea se referă la un cutremur teribil:

"Vor fi doar câţiva bărbaţi rămași, şapte femei vor lupta pentru un singur om, care-i vor spune: "Căsătoreşte-te cu mine şi alungă-mi ruşinea". Pentru că în acele zile, va fi o rușine pentru o femeie să fie fără copil. "Înainte de a veni Cometa, multe națiuni vor fi lovite de o mare foamete. Mare națiune din Ocean, locuită de oameni de diferite triburi, va fi lovită un foarte mare cutremur, furtuni şi valuri uriaşe", încheie călugărita marea sa viziune.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?