Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Evolutia legendei

15 sep. 2014,, 13:30   Ştiri Auto
3482 0
Foto: mazda
Mult aşteptata Mazda MX-5, a 4-a generaţie este cea mai recentă întruchipare a roadsterului cu cele mai mari vânzări din lume. Spiritul, stilul şi plăcerea de a conduce au transformat această maşină într-o legendă.
Mazda MX-5 este axată pe conceptul Jinba Ittai, sau „comuniunea perfectă dintre cal şi călăreţ”, care creează o legătură intimă între maşină şi şofer. Entuziasmul creat de tracţiunea pe spate, distribuţia perfectă a greutăţii în raport 50:50 şi o caroserie cu peste 100 kg mai uşoară decât a modelului precedent oferă senzaţii maxime pe şosea şi vă conectează cu aceasta la fiecare viraj.
Relaţia dintre maşină şi şofer este consolidată şi mai mult de noile tehnologii la bord Mazda, care vă oferă siguranţă şi vă conectează prin MZD Connect. Tehnologia premiată SKYACTIV acoperă motoarele, transmisia, şasiul şi caroseria, făcând din noua Mazda MX-5 o combinaţie echilibrată de performanţă, economie şi plăcerea de a conduce.
Dând formă concretă limbajului de design KODO Sufletul mişcării de la Mazda, noua MX-5 pare gata de acţiune din momentul în care vă aşezaţi la volan. Noua Mazda MX-5 continuă să reprezinte toate atuurile care i-au conferit acestei model statutul de legendă în ultimii 25 de ani. Este suficientă o singură privire, iar inima vă va bate mai repede.

Trăiască roadsterul!
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?