X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

În Moldova se va deschide un centru de consulting pentru dezvoltarea afacerilor

9 sep. 2014,, 16:30   Economie
3232 0
Foto: cariereonline.ro
În cadrul forumului de afaceri „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”, desfășurat la Chișinău în aceste zile, întreprinzătorii din Moldova, România și Ucraina au examinat necesitatea deschiderii în Moldova a unui centru de consulting pentru dezvoltarea afacerilor, informează NOI.md.

Strategia dezvoltării businessului internațional în Moldova a fost elaborată de
Business Consulting Institute. Experții au prezentat tabloul general al dezvoltării economiei moldovenești, au evidențiat domeniile cu potențial de dezvoltare și au relatat despre eventualele măsuri de atragere a investițiilor, dezvoltarea infrastructurii și crearea locurilor de muncă.

Participanții la forum au primit cîte o broșură „Ghidul investitorului”, ce conține informații detaliate despre fondurile Uniunii Europene care oferă credite și granturi, dar și cîte un pliant despre populația din regiunile României, Moldovei și Ucrainei, economie, politica fiscală și multe alte informații despre aceste țări pentru potențialii investitori. Proiectul, cu un buget de 170 de mii de euro, este finanțat de Comisia Europeană.

Biroul de la Chișinău a Business Consulting Institute, împreună cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova au desfășurat forumul „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?