Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Noua generaţie Suzuki Vitara, premieră mondială la Salonul Auto de la Paris 2014

2 sep. 2014,, 15:18   Ştiri Auto
2322 0

Фото: Suzuki

Suzuki va prezenta în premieră mondială noul Vitara la Paris Motor Show, pe 2 octombrie, dar până atunci avem deja câteva detalii oficiale. Suzuki a dezvăluit prima imagine cu noul SUV Vitara, înaintea debutului programat pentru Paris Motor Show 2014.

Noul Suzuki Vitara se bazează pe conceptul iV-4, ce a fost prezentat prima oară la Salonul Auto de la Frankfurt.

Suzuki, un producător consacrat de modele SUV compacte, va introduce Vitara ca un nou SUV pentru 2015, ce oferă o combinaţie optimă între plăcerea condusului, protecţia medului, tehnologii de siguranţă performante, tehnologii IT avansate şi personalizare la înalt nivel.

Deşi este o maşină complet nouă, şi-a păstrat pedigree-ul de SUV 4x4, acestuia fiindu-i adăugate noua tehnologie ALLGRIP 4WD, un design cu totul nou, cu posibilităţi multiple de personalizare şi un consum de combustibil mult îmbunătăţit.

Dimensiunile maşinii vor fi comparabile cu cele ale modelului Vitara Long anterior. Ca şi iV-4, noul Vitara a fost dezvoltat sub conceptul „Grab your field” şi reprezintă un mare salt înainte la capitolul design.

Noul SUV Suzuki Vitara cu specificaţii europene va fi produs la fabrica din Ungaria.

Pe lână noul Vitara, Suzuki a promis că standul său de la Salonul Auto de la Paris va mai adăposti şi modelele Celerio, Swift, Swift Sport şi SX4 S-Cross.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?