Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Yațeniuk: Ucraina nu poate face față armatei ruse

30 aug. 2014,, 01:46   Externe
7294 19
Foto: news-for.me
Armata ucraineană nu va putea face față armatei ruse, a declarat prim-ministrul Ucrainei Yațeniuk înainte de a semna un memorandum de cooperare între Cabinetul de Miniștri al Ucrainei și Congresul mondial ucrainean.

"Cu teroriștii din Rusia (așa numește Kievul rebelii) noi o scoatem la capăt, dar cu armata rusă... – după aceste cuvinte Yațeniuk a clătinat din cap și a explicat. - Noi credem că ei lovesc foarte precis. Artileria și rachetele lor".

Anterior el a afirmat că "are loc o invazie flagrantă a armatei regulate ruse", iar trupele rusești deja se sflă la Mariupol. "Of-of-of", - a oftat din greu după aceasta Yațeniuk. "Toate aceste sancțiuni sînt în zadar. Nu au ajutat la nimic".

Joi, președintele Ucrainei, Petro Poroșenko a declarat că "a avut loc invazia trupelor ruse în Ucraina".

Cu toate acestea, rebelii RPD au infirmat aceste afirmații.
Prim-ministrul autoproclamatei RPD, Alexandr Zaharcenko a declarat că printre voluntari sînt mulți voluntari ruși, foști militari.

Atașatul de presă a Uniunii Europene la Kiev, David Stulik a declarat despre "agresiunea rusă" și repetarea "scenariului Crimeei" în partea continentală a Ucrainei, dar misiunea permanentă a anunțat că aceasta este opinia sa personală, care nu reflectă poziția oficială a Uniunii Europene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?