Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Povestea localităţii fără bărbaţi unde locuiesc 600 de femei frumoase (FOTO)

30 aug. 2014,, 00:50   Externe
21706 10
Foto : romaniatv.net
O comună din Brazilia, în care locuiesc doar femei, este în căutare de bărbaţi după ce 600 de fete tinere cu vîrste cuprinse între 20 şi 35 de ani spun că nu îşi găsesc un soţ. Povestea localităţii este una incredibilă şi regulile după care femeile o conduc sunt unice.

Localitatea Noiva do Cordeiro din sudul Braziliei are o populaţie formată în special de persoane de sex feminin, 600 la număr. Astfel, băieţii sunt obligaţi ca la vîrsta de 18 ani să plece din sat, soţii lucrează în afara oraşului şi vin acasă doar la sfîrşitul săptămînii. Astfel, fetele tinere sunt din ce în ce mai frustrate de lipsa bărbaţilor, potrivit Mirror.

Fetele din comună s-au decis să lanseze un apel pentru bărbaţii care sunt în căutare de o parteneră. Cu toate acestea, există o serie de reguli stricte care trebuie îndeplinite.

"Nu am sărutat un bărbat de o mult timp. Visul nostru este să ne găsim dragostrea şi să ne căsătorim. Ne place să trăim aici şi nu vreau să părăsesc oraşul pentru a-mi găsi un soţ", spune Nina Fernandes, o tînără de 23 de ani.

Cu toate acestea, localitatea este destul de atipică. Ea a fost fondat de o femeie pe nume Maria Senhorina Lima, la sfîrşitul secolului XIX, după ce tînăra, alături de următoarele cinci generaţii ale familiei sale, a fost excomunicată pentru adulter după ce a fugit de o căsătorie forţat. Ulterior, ei i s-au alăturat alte femei respinse de societate, ajungînd să fie o adevărată comunitate de femei. În anul 1940, un preot rătăcit a descoperit comuna şi s-a căsătorit cu o fată de 16 ani, ca apoi să deschidă o biserică şi să conducă localitatea pînă în 1995, impunînd o serie de reguli stricte femeilor de acolo. După ce bătrînul a murit, locuitoarele şi-au jurat că nu vor mai fi niciodată conduse de bărbaţi, aşa că totul se află în întreţinearea lor. Aici nu există ideea de proprietate şi toată lumea se foloseşte de toate lucrurile, conducîndu-se după regula "toţi pentru unul, unul pentru toţi".

Cei interesaţi de fetele de la Noiva do Cordeiro trebuie să respecte regulile locului pentru că satul este condus de femei.
"Fă ceea ce spunem noi şi trăieşte după regulile noastre. Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decît bărbaţii. Oraşul nostru este mai frumos, mai organizat şi mai armonios de cînd bărbaţii au plecat", susţine localnica Nelma care a adăugat că toată lumea a strîns bani recent pentru o plasmă uriaşă pe care să se uite toate la telenovele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?