Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

”The Bat!” pe ecrane cu senzori ©

29 aug. 2014,, 09:49   Societate
4271 0
Foto : moonback.ru
În ”The Bat!” versiunea 6.6 a apărut suportul tehnologiei ”Windows Touch” la computere și laptopuri cu ecran cu senzori, dar și pe planșetele cu sistem informațional instalat Windows 8.

Versiunea nouă ”The Bat!” a fost optimizată în așa măsură încât acum volume de date mari sunt procesate de program mult mai rapid. Chiar și utilizarea programului ore în șir și expedierea unor scrisori ”grele” nu mai influențează viteza de lucru a computerului. De asemenea, a fost optimizată copierea de rezervă a corespondenței, care are loc mult mai rapid și încarcă mai puțin procesorul computerului.

Meniul de context al listei cu scrisori s-a redus de două ori și funcțiile utilizate frecvent au ieșit în prim plan. Opțiunile de vizualizare a scrisorilor, la rândul lor, s-au înmulțit: în particular, acum utilizatorii programului pot grupa scrisorile după adresa electronică. Scrisorile având aceeași adresă electronică, dar diferit nume ale expeditorului, se adună acum într-un singur lanț, fapt care simplifică multiplu căutarea scrisorilor necesare.

”The Bat!” v6.6 cuprinde mai multe versiuni RSS – 0.91, 0.92, 1.0. Aceasta înseamnă că utilizatorii au o alegere mai vastă dintre fluxurile de știri.

Utilizatorii ”The Bat!” au obținut posibilitatea să conecteze modulul exterior de verificare a ortografiei ORFO 2014. Sistemul cu plată ORFO va indica eroarea de tipar și va propune varianta corectă a cuvântului, în caz de adăugare în dicționar, va propune variantele de declinare sau conjugare a acestuia, determinând independent partea de vorbire la care acesta poate fi atribuit.

Scrisorile din Asia de Est, conținând simboluri chineze, japoneze sau coreene, se prezintă corect, chiar dacă programul expeditorului le-a format cu încălcarea standardului ISO-2022. Activitatea stabilă este și rezultatul corectării erorilor depistate. Codificarea datelor de către modulurile exterioare PGP 5, 6, 7, 8, 9 și 10 acum funcționează corect. Grupurile importate în cartea de adrese se prezintă momentan în program; au fost corectate și alte erori mici.
Puteți afla despre toate modificările din ”The Bat!”, accesând link-ul www.ritlabs.com

********

Despre ”Ritlabs”: Firma ”Ritlabs” S.R.L. este o companie care elaborează software, fiind specializată în produse comunicaționale cu un nivel de securitate înalt. Produsele ”Ritlabs” – The Bat!, The Bat! Voyager, Argus, SecureBat!, BatPost, Dos Navigator și altele – sunt elaborate ținînd cont de doleanțele numeroșilor utilizatori. The Bat! A apărut pe piața mondială în anul 1998 și în prezent constituie principalul program poștal. Între utilizatorii programului se numără posesori de computere casnici, organizații de stat, precum și bănci și alte instituții financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, petrolieră și a gazelor, companii din domeniul asigurării cu programe și aparataj, un cerc larg de firme din business-ul mic și mijlociu din 191 de țări ale lumii.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?