X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

ABSOLUT NOUL XC90: 1927 DE AUTOMOBILE A PRIMEI EDIŢII LIMITATE “FIRST EDITION” VOR PUTEA FI PROCURATE DOAR PE INTERNET

28 aug. 2014,, 16:50   Ştiri Auto
4688 0
Foto : daac-auto.md
Seria iniţială de 1927 de vehicule celebrează anul cînd a fost fondată compania Volvo, 87 de ani în urmă.

Volvo Cars lansează o Primă ediţie limitată a noii versiuni a modelului XC90, care a fost lansat ieri în Stockholm. Cele 1927 de vehicule numerotate individual, celebrează anul când Volvo a fost lansat şi pentru prima dată în istorie, aceste vehicule vor fi disponibile doar prin comerţ digital pe site-ul companiei www.volvocars.com.

Magazinul online se va deschide pe 3 Septembrie la orele 16.00 CET – Central European Time.

“Cei care vor să fie printre primii posesori ai celui mai bun SUV din lume, trebuie să acţioneze rapid. Interesul enorm care există pentru noua versiune a modelului XC90, ne arată ca această Primă Ediţie se va vinde extrem de rapid” , a spus Alain Visser, Prim Vice-Preşedintele Departamentului de Marketing, Vânzări şi Servicii clientelă a companiei Volvo Car Group.

Prima ediţie disponibilă doar online, este doar un exemplu a abordării de marketing revitalizate, precum şi a unei deserviri remarcabile a clienţilor.

“Noi creăm un ecosistem on-line care simplifică procedura de a cumpăra şi de a deţine un Volvo”, a spus dl.Visser. “Prezentarea noului XC90, este platforma perfectă pentru itroducerea unei noi experienţe remarcabile pentru clienţi, pe care vrem să o implementăm la nivel global.”

Complet utilată

Automobilele din prima ediţie, care vor avea placuţe cu numere unice şi un semn distinctiv pe spatele maşinii, vor fi susţinute de un motor puternic, din seria nouă cu 4 cilindri Drive-E"

Automobilele Primei Ediţii XC90 vor fi disponibile cu două motorizări: diesel şi benzină supraalimentate cu tracţiune integrală: T6 cu o putere de 320 CP si un cuplu de 400Nm, in timp ce motorul cu dubla acţiune D5 are 225 CP şi un cuplu de 470 Nm. Motoarele sunt conectate la o cutie de viteze automată cu 8 trepte.

Negru la exterior, cu scaune din piele portocalie.

Exteriorul de culoare Onyx Black, jante de 21 inch, sunt combinate cu un interior extraordinar cu scaune din piele nappa, un bord îmbrăcat în piele de culoarea neagră si inserţii de nuc.

Scaunele din față sunt acționate electric si sunt dotate cu ventilație. Scaunele laterale din al doilea rând au încălzire și cele două scaune din al treilea rând sunt acționate electric.

Ecranul de tip tabletă cu touch screen pe centrul consolei de comandă, este una din cele mai impresionante trăsături ale noului XC90. El reprezintă inima sistemului de control al noului automobil, fiind lipsit de butoane, are o nouă forma de navigare, neobisnuită dar şi foarte comodă pentru şoferi, printre care şi accesarea unei game largi de produse şi servicii on-line.

Cele mai complete pachete standard de siguranţă

Absolut noul XC90 oferă cel mai complet pachet standard de siguranţă, care este şi unul din cele mai sofisticate tehnologic, în comparaţie cu cele disponibile la moment în industria auto. Acesta include două tehnologii de siguranță de cel mai înalt nivel, printre care: un pachet de protecţie împotriva deraierii şi o frână automată, care se declanşează în intersecţii.

City Safety devine numele comun pentru toate funcţiile de frânare automată la vehiculele Volvo, funcţii care la noul XC90 intră în dotarea standard. Aceste funcţii se raspândesc asupra altor automobile, bicicliştilor şi pietonilor din faţa automobilului, atât pe timp de noapte cât şi pe timp de zi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?