X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Jirinovski a comparat strîngerea de mînă Putin - Poroșenko cu strîngerea de mînă Molotov-Ribbentrop (FOTO)

28 aug. 2014,, 00:31   Externe
11136 15
Foto: rusnovosti.ru
Liderul LDPR, Vladimir Jirinovski a aprobat strîngerea de mînă a președintelui Rusiei, Vladimir Putin și președintelui Ucrainei, Petro Poroșenko, precizînd că acest lucru este cerut de protocol, relatează RSN.

"E protocol. Desigur, este necesar să se dea mîna. I-a dat mîna Molotov lui Ribbentrop, deși știa că în doi ani va începe războiul. Planul "Barbarossa" încă nu este semnat, dar mîinile trebuie strînse. A venit doar un șef de stat canibal, iar Poroșenko, deși a comis multe crime, nu este mai rău decît acest canibal, protocolul cere strîngerile de mîna, din păcate", - a spus el.

Președintele Rusiei Vladimir Putin și omologul său ucrainean, Petro Poroșenko s-au salutat și au dat mîna înainte de începerea negocierilor în formatul Uniunea Vamală - Uniunea Europeană - Ucraina. Liderii Rusiei și Ucrainei s-au întîlnit pentru a doua oară, prima lor întîlnire a avut loc în urmă cu peste două luni – în cadrul festivităților cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la debarcarea aliaților în Normandia.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?