X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Vedetele vor vinde haine din propria garderobă, în scopuri caritabile

27 aug. 2014,, 11:00   Showbiz
5351 0
Foto: styledefinednyc.com
Astăzi, în Moldova va fi organizat primul tîrg caritabil al celebrităților, reunit sub numele „Fashion for Action”, al cărui scop este creșterea gradului de conștientizare și sensibilizarea cetățenilor față de nevoia acută de servicii profesionale de îngrijire paliativă.

Vedete din diferite domenii de activitate (media, show-biz, design, blogging) și-au scos hainele din garderobă pentru a susține cauza HOSPICE. Vizitatorii vor avea posibilitate să achiziționeze piesele vestimentare ale starurilor preferate la prețuri accesibile, iar gestul lor va ajuta la îmbunătățirea calității vieții pacienților aflați în durere.

La tîrg vor fi prezenți meșteri hand-made și producători de bijuterii, de genți, care de asemenea vor avea o contribuție importantă în susținerea cauzei HOSPICE.

Atmosfera deosebită a evenimentului va fi asigurată de muzica celor de la Wonder City, Dorian Ventrilă și Marinela Parlicov.

Evenimentul va începe în incinta terasei POESIS la ora 11:00. Taxa percepută la intrare va fi una simbolică – de 30 de lei.

De mai bine de 13 ani, HOSPICE Angelus este furnizorul principal de servicii paliative gratuite, din Republica Moldova, adresate copiilor și adulților care suferă de boli incurabile în stare avansată și/sau terminală.

În anul 2013, peste 1800 de pacienți au beneficiat de serviciile fundației.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?