X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Olanda a refuzat să publice toate datele cutiilor negre ale Boeing-777

23 aug. 2014,, 00:35   Externe
6113 5
Foto: agerpres.ro
Consiliul de Securitate al Olandei nu va publica datele complete din "cutiile negre" ale avionului malaezian, care s-a prăbușit în regiunea Donețk.

În conformitate cu normele Consiliului de Securitate al Olandei și Organizației Internaționale a Aviației Civile (ICAO), «în raportul final va fi făcută publică doar informația care este relevantă pentru a stabili cauzele accidentului".

În momentul de față echipa internațională de experți lucrează asupra versiunii preliminare a raportului. Acest document va conține faptele care vor permite primele concluzii cu privire la modul în care s-au desfășurat evenimentele la bordul aeronavei înainte de accidentul avionului.

"Toate informațiile sînt comparate pentru a determina dacă diversele surse se confirmă reciproc, sau există diferențe. Acesta este un proces foarte important, care ocupă mult timp", - citează declarația organizației olandeze ITAR-TASS.

Consiliul de Securitate al Olandei coordonează ancheta tragediei începînd cu 23 iulie, pe baza unui acord cu partea ucraineană. Raportul final trebuie să fie publicat timp de un an din momentul accidentului aviatic.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?