X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Acum puteţi alimenta cardul la bancomatele Moldindconbank! ©

22 aug. 2014,, 12:52   Economie
6004 0
Foto: noi.md
În premieră pentru Republica Moldova, BC Moldindconbank S.A. a lansat serviciul Cash-in (depunere numerar) direct la bancomate. De acum încolo, clienții Băncii îşi vor putea alimenta cu numerar orice card VISA sau MasterCard într-un mod cît se poate de simplu, în orice timp al zilei (24/24), fără limită de sumă şi absolut gratis.

Avantajul exclusiv al acestui serviciu pentru clienţii Moldindconbank este că alimentarea cardului la bancomat poate fi efectuată atît în monedă naţională, cît şi în valută străină (USD, EUR), la fel ca şi eliberarea numerarului.

De asemenea, clienţii vor aprecia înregistrarea în timp real a banilor depuşi la contul de card prin intermediul bancomatelor, precum şi faptul că la o singură tranzacţie de alimentare poate fi introdus în bancomat concomitent mai multe bancnote cu valoare nominală diferită (maximum 50 bancnote).

Implementarea serviciului Cash-in împreună cu alte servicii lansate la bancomatele Băncii în ultima perioadă (serviciul P2P, abonarea la SMS-notificări, modificarea codului PIN la bancomat), evident sporesc utilitatea şi comoditatea cardurilor Moldindconbank oferită clienţilor, în special celor care:

* efectuează achitări on-line şi au nevoie de alimentarea contului cu numerar în orice timp al zilei;
* deţin carduri de credit şi au nevoie de achitarea ratelor fără a depinde de orarul ghişeelor, sau
* doresc să transfere operativ o sumă de bani de pe cardul personal pe un alt card;

La etapa iniţială funcţia Cash-in este disponibilă la patru bancomate ale Băncii, amplasate în cele mai atractive locaţii din mun. Chişinău:

• ATM 03 - str. Armenească 38, mun. Chişinău – filiala “Centru” ;
Eliberează: MDL, EUR;
Cash-in: MDL, EUR, USD;

• ATM 075 - bd. Ştefan cel Mare 132, mun. Chişinău - filiala „Ştefan cel Mare”, (vizavi de Primăria Chişinău);
Eliberează: MDL, EUR;
Cash-in: MDL, EUR, USD;

• ATM 169 - Centrul comercial Shopping MallDova (etajul 4), str. Arborilor 21, mun. Chişinău (Luni-Duminică 10:00-22:00);
Eliberează: MDL, EUR, USD;
Cash-in: MDL, EUR, USD;

• ATM 135 - Sediul Central BC Moldindconbank S.A. (Luni-Vineri 9:00-16:30; Sîmbătă 9:00-14:30);
Eliberează: MDL, USD;
Cash-in: MDL, EUR, USD;

Totodată, strategia Băncii în domeniul cardurilor prevede dezvoltarea în continuare a infrastructurii de deservire şi instalarea mai multor bancomate dotate cu funcţia CASH IN.

De menţionat că clienţii Moldindconbank beneficiază de una din cele mai mari şi performante reţele de bancomate din Moldova, care enumeră la ora actuală 149 unităţi amplasate pe întregul teritoriu al ţării.

Informaţia detaliată despre tarifele şi avantajele cardurilor Moldindconbank poate fi accesată pe pagina www.micb.md ori apelînd la numărul de tel. 022 54-89-40 (Serviciul suport 24/24).

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?