Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Primăria capitalei continuă să-i dea la brazdă pe taximetrişti

22 aug. 2014,, 15:52   Societate
4384 0
Foto: sandrinio.ro
Primăria Chişinăului a aprobat lista actelor ce necesită a fi prezentate de către agenţii economici din capitală care prestează servicii de transport auto de călători în regim taxi, în raza municipiului Chişinău, informează NOI.md.

Un regulament în acest sens a fost adoptat de municipalitate în conformitate cu Hotărîrea Guvernului nr. 88 din 06.02.2014 „Cu privire la introducerea numerelor de înregistrare destinate transportului public de pasageri”.

Astfel, Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie va elabora registrul unic al agenţilor economici şi al parcului de vehicule antrenate în prestarea serviciilor de transport auto de călători în regim de taxi pe teritoriul municipiului Chişinău.

Operatorii serviciilor de taxi vor trebui să prezinte următoarele documente: copia licenţei, copia anexei la licenţă, copia certificatului de înregistrare, copia extrasului din Registrul de Stat al persoanelor juridice, copia ordinului de angajare a medicului şi a mecanicului, copia diplomelor şi a certificatului eliberat de CIPTI, a medicului şi a mecanicului, lista angajaţilor întreprinderii și funcţiile lor, numărul de contact al agentului economic şi numărul scurt (14000), certificatul de la Inspectoratul Fiscal municipal, ce confirmă lipsa datoriilor și achitarea taxei locale lunare, lista autovehiculelor, conform tabelului.

Totodată, potrivit hotărîrii Guvernului, Direcția transport public al municipiului are dreptul să verifice starea tehnică a unităţilor de transport şi nivelul de dotare a lor cu echipamentul necesar.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?