Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Festivalul „Gustar 2014”, își deschide larg ușile (VIDEO)

21 aug. 2014,, 14:30   Showbiz
4520 0
Foto: noi.md
Festivalul „Gustar 2014”, organizat anual în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, invită toţi doritorii la o sărbătoare națională a culturii. Organizatorii promit că festivalul, spre deosebire de anii precedenți, va dura trei zile.

Spectatorii vor putea admira în acest an circa 30 de trupe și artiști din Moldova și de peste hotare – din Germania, Bosnia și Herțegovina, Polonia, Israel, Portugalia, România și Moldova. De asemenea, vor evolua Valy Boghean, Goran Bregovic, formaţia Estas Tonne. Va fi prezentat un nou proiect muzical de Cristofor Aldea Teodorovici, precum și duetele Alex Calancea Band – Estas Tonne; Adrian Rusu & Band – Valy Boghean.

Pe toţi îi așteaptă un tîrg artizanal, mîncare tradiţională, o mulțime de obiecte turistice, închirierea bicicletelor și tabără lîngă locul desfăşurării festivalului.

Organizatorii se așteaptă ca în acest an evenimentul să fie vizitat de aproximativ 20 de mii de persoane, inclusiv turiști din Germania, Italia, Ucraina și România.

"Sperăm că acest festival va fi mai memorabil decît cele anterioare și va atrage mai mulți vizitatori și turiști în țara noastră", a menţionat Alex Calancea, unul dintre organizatorii festivalului.

Deschiderea oficială va avea loc pe 23 august, la ora 14:00, iar intrarea la festival va fi deschisă pentru toţi doritorii de la ora 9.00.

Preţul biletului pentru o zi va fi de 60 de lei (70 de lei în zilele festivalului). Biletul pentru două zile va costa 100 de lei + BONUS (a treia zi – gratuită) şi 120 de lei pe durata festivalului. Biletul la autobuz de la Chișinău pînă la locul desfășurării festivalului dus-întors costă 70 de lei. Pentru copiii de pînă la 7 ani intrarea e gratuită.

Va fi organizat transport de la Chișinău pînă pe teritoriul festivalului și înapoi.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?