X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Zimbru Chișinău joacă în această seară cel mai important meci al verii

21 aug. 2014,, 12:25   Sport
3759 0
Foto: paokfc.gr
Una dintre cele mai titrate echipe moldovenești – Zimbru Chișinău – va juca astăzi primul meci din play-offul Ligii Europa în compania formației elene PAOK Salonic.

Aseară, după antrenamentul oficial al ambelor formații, antrenorii celor două echipe au fost rezervați în declarații, dar s-au arătat optimiști în privința șanselor de calificare.

„Trebuie să nu încasăm gol și să marcăm – asta dacă ne dorim calificarea”, a declarat Oleg Kubarev, antrenorul echipei Zimbru.

Tehnicianul a menționat că galben-verzii vor trebui să abordeze altfel acest duel, pentru că primul meci se joacă la Chișinău, nu și în deplasare, așa cum s-a întîmplat pînă acum în cele trei tururi preliminare.

PAOK are în lot trei jucători care evoluează pentru selecționata Greciei, și anume Dimitris Salpingidis, Alexandros Tziolis şi Panagiotis Glykos, dar şi pe internaţionalul român Răzvan Raț.

Meciul Zimbru-PAOK se va juca pe stadionul Zimbru din capitală cu începere de la ora 21:05. La meci vor asista circa 20 de jurnaliști eleni.

Prețul biletelor variază între 50 și 200 de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?