X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Antreprenorii din Moldova au fost instruiți cum să-și vîndă marfa

21 aug. 2014,, 11:00   Economie
2658 0
Foto: chamber.md
Un grup de 10 agenți economici din Republica Moldova, inclusiv din raioanele din stînga Nistrului, vor participa pe 2-4 septembrie curent cu stand colectiv la Expoziţia internaţională de încălţăminte şi articole din piele „BTS” din Polonia. Înainte de a participa la expoziție, întreprinzătorii au fost instruiți despre modalitățile de promovare a mărfurilor, inclusiv amenajarea standului, purtarea negocierilor etc.

Experți de la Ministerul Economiei, Camera de Comerț și Industrie (CCI) și Curtea de Arbitraj Comercial Internațional i-au informat pe întreprinzători despre oportunitățile oferite de liberalizarea pieței cu UE, standardele și cerințele UE, posibilitățile de obținere a asistenței tehnice.

Șeful Direcției tîrguri și expoziții a CCI, Marina Petrova, a precizat pentru NOI.md că întreprinderile participante vor expune la standul colectiv „Fabricat în Moldova” diverse modele de încălțăminte pentru dame, bărbați, copii, precum și articole de marochinărie – genți, curele, portmonee ș.a.

Oamenii de afaceri din Moldova vor avea întrevederi bilaterale și vor lua parte la programul adițional al expoziției. Cu scopul de a spori eficiența negocierilor de business, CCI a apelat la organizațiile partenere din Polonia, care au invitat la standul nostru agenți economici interesați să colaboreze cu companii din Republica Moldova.

Participarea cu stand colectiv la Expoziția internațională „BTS” este gratuită și are loc cu asistenţa financiară a Uniunii Europene şi PNUD, în cadrul Programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?